Let's mix it u Beogradu, Apollonia u Depou

By zozon blog - February 14, 2017

Let's mix it u Beogradu
Apollonia u Depou 15.februara 
Dan Ghenacia, Dyed Soundorom i Shonky su braća po vajbu odgovorni za muzički fenomen Apollonia koji je pokrenut 2012. godine. Voljeni zbog inovativnosti koju su doneli u house i tech-house muzici, oni postaju jedno kada se nadju u studiju ili za 
DJ pultom. Apollonia je projekat koji je prikupljao kreativnu sinergiju i veliku posvećenost i povezanost u radu što čini da oni deluju kao jedan umetnik, a kako su sve više nastupali b2b2b, tranzicija je bila skoro neprimetna.
 Nakon debi albuma ‘Tour À Tour’ iz 2014. godine koji je postavio na sam vrh francuske tech-house scene i brojih izdanja, Apollonia svakako su imena zaslužna za oblikovanje ovog zvuka sa više primesa pravog housa, sa svim tim gruvom, perkusijama i vokalima. Uticali su na mnoge, kako ljubitelje elektronske muzike tako i svoje mladje kolege, koji su zahvaljujući njima zavoleli house i tech-house, novim generacijama otkrili su čari čikaškog house zvuka i time uticali na popularnost te muzike, posebno u Francuskoj. Njihovi setovi ne traju kraće od 5 sati i od 2012. pa do danas, kada se Apollonia nalazi u samom vrhu svetske DJ scene, jedni su od ređih koji iza sebe u kontinuitetu ostavljaju veoma zapažene mixeve i nastupe, neki od njih su Mixmag, Lab, BPM, Richie Hawtin-ov ENTER, Circoloco, DC 10, Panorama Bar Berlin, Fabric London setovi.
Kao domaca podrska ovom trojcu, bice Kristijan Molnar i Marko Milosavljevic, slobodno možemo reći da ce ovo biti jedno vece Apolona u Beogradu.
A sada nesto o Blenderu:
Blender je nesto sto sa sobom donosi lepe promene, pre sveg promenu koja ce biti melodicna. 
Ako do sada niste culi za blender, a pritom ne mislim na onaj sa tv shopa chekirajte stranicu.
Blender nam donosi imena koja ce se prvi put izmiskovati sa Beogradjanima u Beogradu, imena poput io(mulen), mano le though, Sonja Moonear....
Let's mix it ne da samo donosi novi zvuk , blaži i melodičniji,na tlo gde su uši navikle na tvrdji zvuk, vec će se 23,24 i 25. februara plesati na novoj lokaciji zvanoj Skladište.
Te ako imate imalo maste, snage i volje za lepim, trebalo bi da budete na mestu desavanja.
Uz kupljenu ulaznicu za 15.februar, na samoj žurci nadjite Let's mix it  pult i izaberete jedan od tri festivalska dana, koji ne morate da platite, vec samo da plesete.
Karte su dostupne na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima
I ne zaboravite: 
Let's mix it!

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара