Artefakt live u katedrali elektronske muzike!

By zozon blog - January 17, 2018

Autor: Nevena Stankovic 
Kolektiv TRIII, ekipa stare garde, vrsnih poznavalaca elektronskog zvuka, publici će ovog puta predstaviti dvojac iz Holandije Artefakt, koji čine Nic Lapien i Robin Koek.
U klubu Drugstore ćemo 3. Februara moći da slušamo muziku za koju ćete, možda u nedostatku boljeg izraza, moći najjednostavnije da kažete da je lepa.
Spoj melodičnog i hipnotizirajućeg zvuka, spoj andergrounda i viskovredne umetnosti, spoj mladosti i znanja, a njihovi nastupi su, moglo bi se reći, melem za dušu.
Mirror society (2012,Field records) naziv je izdanja koje ih je proslavilo širom sveta.
Ovaj tandem trenutno živi u Berlinu, gradu umetnosti.
Muzika koju stvaraju produkuje  efekat smirenosti, ako ide kroz slušalice, a sa druge strane, njihovi live nastupi izazivaju strastvene pokrete, u klubu, na densfloru.
Objavili su  niz maxi singlova za Konstrukt, Delsin i Prologue i taj deo njihove karijere je prošle godine krunisan briljantnim albumom 'Kinship', koji predstavlja spoj njihovog iskustva stečenog kroz live nastupe u kombinaciji sa tehnikom dj-inga.
Domaća DJ podrška će biti članovi kolektiva TRIII, kao i talentovani mladi Rope i deo Music Reactions tima RAR i Betomeng.
Prvih 200 karata po ceni od 650 rsd mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim Serbia.


Event

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара