Underground ne zna za granice

By zozon blog - January 15, 2018

Klub Drugstore i  Music reactions svim silama se trude da klubsku scenu Beograda održe na međi između undergrounda I realnosti, te će i u 2018. publici donositi techno događaje vredne pažnje.
Prvo u nizu tih andergraund dešavanja biće gostovanje tandema iz Budimpešte koji svojim žurkama nikog ne ostavlja ravnodušnim. Oni su Technokunst i uveriće vas da se muzikom može sve reći, a pokretima dokazati.
Technokunst čine Dork i Isu, rezidenti najpoznatijeg tehno kluba u Budimpešti - LARM, koji se može okarakterisati kao nosilac sličnih ili istih ideja koje u Beogradu zastupa katedrala elektronske muzike Drugstore.
Dork je poznavalac muzike i disk džokejka već više od dvadeset godina. Za svoj muzički stil kaže da se ne može defisati samo jednom dimenzijom i da svojom jačinom pomera granice ljudskosti. Zbog toga, od 2010. sarađuje sa umetnikom mlađe generacije Isuom i sa njim stvara platformu Technokunts.
Technokunst ima za cilj da u Budimpeštu vrati ono što se naziva kvalitetom, a ne ono što je opšte prihvaćeno, komercijalno. Neka od imena koje je ovaj dvojac ugostio jesu:  Ben Klock, Cari Lekebusch, Terence Fixmer, Dave Clarke, Ben Sims, Luke Slater, Marcel Dettmann, Oscar Mulero, I Hate Models, SNTS…
16. februara zajedno sa Technokunst didžejevima nastupiće i Music Reactions rezidenti RAR i Betomeng.
Ovo je prvi u nizu andergraund događaja koje je za 2018. pripremila Music Reactions ekipa.
Event:

  • Share:

You Might Also Like

0 коментара